• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Adventskalendern Naughty & Nice

Värna om julens härliga känsla tillsammans med din partner och låt varje dag inför jul kännas som självaste julafton. Ta dig bortom dina fem sinnena och öppna upp för intensivare njutning tillsammans med din partner.

 
1 489 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Det här är årets mest förtrollande Adventskalender - den ultimata presenten för par som vill få in mer lust och njutning i jul! 

Sensuell och elegant adventskalender med 24 uttagbara numrerade boxar i olika storlekar med var sin oemotståndliga överraskning. Här hittar du högkvalitativa intimprodukter för en mångsidig användning, lusthöjande produkter, stimulerande produkter och andra kittlande och fängslande produkter. 

Med ett totalt värde på 5 900 kr, kommer kalendern att skapa minnen som varar långt efter att julen har passerat. Du får en fulländad elegant samling intimprodukter och tillbehör i en enhetlig julig röd färgton som tar dig och din partner på en resa bortom våra fem sinnen: Syn, doft, känsel, smak och hörsel. Allt för att förhöja stämningen och förgylla dagarna fram till jul. Vägledningen till varje enskild produkt är skriven på engelska och finns med påkostat guldtryck på varje enskild box.       

För sjätte året i rad presenterar vi en adventskalender som tar din sensualitet bortom det förväntade. Bortom våra fem sinnen är temat för i år och kalendern finns endast i begränsad upplaga. Så missa inte chansen att utforska nya sinnliga horisonter av njutning tillsammans med din partner!

 

Egenskaper Lyxig adventskalender med 24 luckor för dig och din partner. Årets tema: Juligt röd sensualism. USB-kabel medföljer. Använd vattenbaserat glidmedel tillsammans med intimprodukterna i silikon. Ett silikonbaserat glidmedel kan förstöra materialet.
Mått Bredd: 28 cm. Djup: 13 cm. Höjd: 40 cm.
Innehållsdeklaration Bakom luckorna gömmer sig: 8 intimprodukter för honom och henne, 5 glidmedel och lusthöjande krämer, 3 massageoljor, 5 kittlande produkter, 3 sensuella tillbehör och sexspel. Totalt värde: 5 900 kr.
Material Kalendern och boxarna är tillverkade i robust kartong.