• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Aleah Care Oljebaserat glidmedel

Storfavoriten här på Pistill! Ett ekologiskt glidmedel som vårdar och återfuktar torra slemhinnor. Fungerar även som en intimvårdande kräm. Rekommenderas av svensk sjukvård.

 
289 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Aleah Care Oljebaserat glidmedel är en 2 in 1 produkt och en av våra absoluta storsäljare! 

Tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll kan glidmedlet användas som ditt vardagliga glidmedel likväl som en återfuktande och vårdande intimkräm vid exempelvis ömhet, smärta och torra, sköra slemhinnor. Detta har snabbt gjort Aleah Care Oljebaserat glidmedel till gynekologernas och barnmorskornas favorit. Låt den även bli din! 

Hemligheten bakom Aleah Care Oljebaserat glidmedel är dess innehåll med både Omega 7 och E-vitamin som återfuktar huden och motverkar torra och sköra slemhinnor. Dessutom ger glidmedlet en långvarig effekt. Fyra kallpressade ekologiska oljor tillför underlivet näring och vitaminer som stärker din underlivshälsa på ett naturligt sätt. 

Kliniskt testad och godkänd av barnmorska och klinisk sexolog.

Pumpflaskan till Aleah Care Oljebaserat glidmedel är tillverkad av sockerrör och nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta vakuumpumpen har många fördelar. Bland annat blir det lätt för dig att dosera rätt mängd och du förhindrar att glidmedlet missfärgas. Genom att glidmedlet skyddas mot både syre och ljus samt att bakterier förhindras komma in tack vare det vakuum som skapas, så ökas också hållbarheten. Detta gör glidmedlet 100% hygieniskt och du får dessutom inga rester kvar i flaskan. 

Vill du addera lite känslighet så passar alla känslighetsoljor tillsammans med Aleah Care Oljebaserat glidmedel. Däremot fungerar inte glidmedlet med kondom. Då skulle vi istället rekommendera Aleah Care Vattenbaserat glidmedel som är helt naturligt. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen.

 

Volym 75 ml.
Egenskaper Vårdande och återfuktande. Fritt från parabener. Oljebaserad med fyra kallpressade fettsyror från växtriket. Veganskt. Fungerar med alla typer av material men inte med kondom. Fungerar i vatten. Svensktillverkad.
Innehållsdeklaration Solrosolja, Kokosolja, Makadamiolja*, Bivax, Sheasmör, E-vitamin och Rosmarinantioxidant, *Olja från nöt.
Material Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta airless-dispensern (vakumpumpen) gör det lätt för dig att dosera rätt mängd samt att luft och bakterier inte kommer in samt att inget glidmedel blir kvar i flaskan.
Vikt 109 g