• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Alter-Ego Man

Feromoner

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Alter-Ego Feromoner. Precis som djuren doftar vi oss fram till en tänkbar partner. Vi människor utsöndrar också särskilda doftsignaler, så kallade feromoner, för att locka till oss det motsatta könet. Feromonparfymen är mycket svagt doftsatt och går utmärkt att antingen använda ensam eller tillsammans med din vanliga parfym.

Parfymen finns i två utföranden med olika kemisk sammansättning, en för man och en för kvinna. Män bör använda parfymen för man och kvinnor den för kvinnor oavsett sexuell läggning.

Feromoner är kemiska ämnen som produceras i svettkörtlarna för att tilltalla motsatt kön. Sedan urminnes tider har levande varelser använt olika kemiska aromer och dofter som en metod för sexuell attraktion. I kombination med förmågan att attrahera, har de också egenheten att orsaka förändringar i beteendet hos djur och människor.

Studier har visat att funktionen av dessa feromoner förbättrar den sexuella attraktionen hos både djur och människor, vanligen genom svettkörtlarna som producerar och utsöndrar svett.

Idag tvättar vi bort vårat naturliga feromon med regelbunden duschning, lotion, oljor och parfymer, det eliminerar mycket av feromonerna som utsöndras av din egen kropp. Plus att den naturliga produktionen minskar successivt under åren.

 

Alter-Ego Fermonom är vår starkaste feromon.