• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Balance glidmedel

Naturligt vattenbaserat glidmedel med yoghurt och prebiotika för att bibehålla den naturliga ph-balansen i underlivet.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Balance glidmedel är ett naturligt glidmedel som hjälper dig att bibehålla den naturliga ph-balansen i underlivet. Glidmedlet har samma ph-värde som ditt underliv och genom sitt innehåll av yoghurt och prebiotika tillförs även näring samtidigt som de goda bakterierna främjas.

Balance glidmedel används med fördel som ditt vardagliga glidmedel då innehållet vårdar och är snällt mot underlivet. Applicera vid slidmynningen den mängd som känns behaglig för dig. Skyddar skonsamt slemhinnan vid omslutande samlag.

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta airless-dispensern (vakuumpumpen) har många fördelar. Bland annat blir det lätt för dig att dosera rätt mängd, du förhindrar att glidmedlet missfärgas och ökar hållbarheten. Hemligheten ligger i att glidmedlet skyddas mot både syre och ljus samt att bakterier förhindras komma in, tack vare det vakuum som skapas. Detta gör glidmedlet 100% hygieniskt och du får dessutom inga rester kvar i flaskan. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera den luftfria dispensern.


 

Volym 75 ml
Egenskaper Naturligt innehåll och helt fritt från tillsatser, parabener och phenoxyethanol. Bidrar till en bra ph-balans i underlivet. Kondomsäker. Svensktillverkad.
Innehållsdeklaration Vatten, Vegetabiliskt glycerin, Inulin, Yogurt puder, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Sodium Benzoat, Potassium Sorbate, Lactic Acid.
Material Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta airless-dispensern (vakumpumpen) gör det lätt för dig att dosera rätt mängd samt att luft och bakterier inte kommer in samt att inget glidmedel blir kvar i flaskan.