• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

BE ONE

Fingervibratorn som smyger sig på plats mellan dina fingrar och blir på så sätt en naturlig förlängning av kroppen. Använd den på solokvist eller tillsammans med din partner i intima stunder.

 
669 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Be One är mycket smidig med sin ergonomiska design. Använd den under intima stunder tillsammans med din partner för att utforska varandra eller njut av fingervibratorn när du har en skön ensamstund.

Den sammetslena ytan känns skönt mot huden och det mjuka silikonet fortsätter upp mellan fingrarna så att vibratorn sitter kvar där den ska.

Utforska varandras eller dina egna känsliga punkter med hjälp av vibratorns 4 nivåer av pirrande hastigheter och ett slumpmässigt vibrationsmönster som varieras över tiden. 

Be One är också ett perfekt resesällskap då den är utrustad med ett knapplås så att den inte plötsligt startar i packningen. Dessutom kan du förvara den i en praktisk förvaringsväska som medföljer vibratorn.

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 4 hastigheter och ett vibrationsmönster. Knapplås som aktiveras och inaktiveras genom att knappen hålls nertryckt i 4 sekunder. Vattentät. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer.
Mått Längd: 7,4 cm. Bredd på spetsen: 1 cm.
Material Medicinsk silikon. ABS-plast.