• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Bella Harness Small

Bella skapar en fantastisk siluett med delikat töjbar spets, en vacker båge och det perfekta "titthålet" på bakre klyvningen. Strap-on för kvinnor.

 
1 599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Bella Harness från Spareparts Hardwear är inte vilket strap-on harness som helst, utan uttrycker en sensualism och finess med sina vackra detaljer och spets. Dessutom ger Bellas inbyggda interna stöd, slitsatarka O-ring och robusta elastiska bälte dig säkerhet och kontroll för att inte nämna en jämn, smickrande passform. Med sin delikat töjbara spets, den vackra bågen och ett perfekt titt-hål på bakre klyvningen så skapar Bella en fantastisk siluett.

Bella är enkel att ta på sig och extremt behaglig att bära. Utan skav och spännen. Tillgodose alla dina infall med Bella då den fungerar med både enskilda dildos och dubbla dildos. 

Bella är tillverkad i snabbtorkande nylon och spandex, som både andas, känns mjukt och drar bort fukt från huden. Det innebär att det spelar ingen roll hur mycket det hettar till mellan dig och din partner så kommer du alltid att känna dig sval och fräsch. Det elastiska materialet ger dig en känsla av en andra hud, lyxigt och mjukt.

Egenskaper En vacker byxa för användning med dildo. Öppningen har en något flexibel ring som fungerar för dildos med diameter 3,17–5,71 cm
Mått Stuss stl Small: 73-81 cm.
Material 77% Nylon. 23% Spandex.