• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Chika

Chika Rabbit är en förföriskt elegant och innovativ produkt, skapad för att ge dig en fullkomlig upplevelse av välbefinnande. Med sin silkeslena och ergonomiska design smälter Chika samman med din kropp för att förhöja varje ögonblick av njutning och komfort.

 
1 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sommargåva: Vid köp av CHIKA får du det prisbelönta glidmedlet BALANCE till ett värde av 249 kr, utan extra kostnad.

Upptäck nya Chika – den oöverträffbara njutningskombinationen i en uppdaterad rabbit!

Chika är en elegant och innovativ produkt designad för att ge dig en fullkomlig upplevelse av välbefinnande. Med sin smidiga och ergonomiska design anpassar sig Chika sömlöst till din kropp för att maximera din njutning och komfort.

En rabbit är en klassisk njutningsprodukt som låter dig stimuleras både på klitoris och omslutande samtidigt.

Chika erbjuder en kraftfull stimulans med sin vibrationsteknologi som är utrustad med kraftfulla motorer med 5 vibrationsmönster och 5 intensitetsnivåer.

Stavens härliga mjukt formade huvud är skapad för att enkelt nå G-punkten och ge dig dubbel njutning.  Trots sina uppdaterade funktioner så är Chika väldigt lätt att använda och att manövrera.

Sätt på värmefunktionen och känn hur staven värms upp till 38 grader för att få en ännu mer kroppsnära känsla.

Tillverkad av kroppssäker silikon av högsta kvalitet är Chika mjuk mot huden och mycket lätt att rengöra. Det vattentäta materialet gör det också möjligt att njuta av Chika i duschen eller i badet. Chika har en diskret och stilren design och kan enkelt kan förvaras i ditt nattduksbord eller resväska. Dess moderna utseende och tysta funktion ger den perfekt för både hemmet och resan.

Vill du utmana dig själv eller din partner ytterligare är Chika en del av Svakoms interaktiva sortiment och du kan koppla upp dig via Svakom-appen och styra produkten på distans, spara favorit vibrationsmönster och mer därtill.

Med Chika från Svakom får du inte bara en produkt, utan en upplevelse. Denna lyxiga rabbit är skapad för att ge just dig den ultimata njutningen och välbefinnandet du förtjänar. Så unna dig att utforska nya höjder av njutning med Chika – där kvalitet möter passion.

Garanti 1 år
Egenskaper Rabbit med 5 vibrationsmönster, 5 intensitetsnivåer och värmefunktion.Interaktiv med Svakom appen, vattentät
Mått 187x31x59mm Införbar längd:113x31mm
Material Kroppssäker silkon och ABS-plast
Vikt 154 g g