• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Curamin

Kosttillskott för ledernas rörlighet och hälsa med högdoserad gurkmeja och Boswellia-extrakt.

 
313 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Curamin är ett kliniskt dokumenterat kosttillskott som inom Ayurveda (indisk läkekonst) går under benämningen "den Gyllene gudinnan". En formula som skyddas av 16 patent och som har 5 år i rad utsetts till USA:s mest använda och uppskattade kosttillskott för ledernas hälsa.

Curamin är ett komplex av två olika extrakt i en och samma kapsel; BCM95 och BosPure, i mycket hög koncentrerad form för bästa möjliga effekt.

BCM95 är ett av de mest studerade gurkmejaextrakten i världen och ett omtyckt tillskott för god ledhälsa. Den skyddar kroppens celler mot oxidativ stress och bidrar till ett normalt fungerande immunsystem och immunförsvar. 

BosPure är ett standardiserat extrakt av Boswellia, en välkänd växt i bland annat Indien där den antas ha flera goda egenskaper när det gäller leder och rörlighet, särskilt när den kombineras med gurkmeja. Dessutom har den en skyddande och lugnande effekt på matsmältningesstystemet, tarmar och slemhinnor. 

Volym 90 kapslar. Doseringsförslag: Under de första 4-6 veckorna: 2 kapslar morgon och kväll. Därefter 1 kapsel morgon och kväll.
Egenskaper För ledernas hälsa. Kosttillskott bör ej användas som ersättning för varierad kost. Det rekommenderade dagsintaget bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. Undvik direkt solljus.
Innehållsdeklaration BCM95-komplex (Standardiserat, bioaktivtkomplex av Gurkmeja (curcuma longa)), BosPure-komplex (Standardiserat, bioaktivtkomplex av Boswellia (Boswellia serrata)), kapselskal (vegetabilisk cellulosa).