• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Fashionably Late

Feromoner

 
369 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Fashionably Late Feromoner - En förförisk doft!

En av storfavoriterna på Pistill.......

Precis som djuren doftar vi oss fram till en tänkbar partner. Vi människor utsöndrar också särskilda doftsignaler, så kallade feromoner, för att locka till oss det motsatta könet. Feromonparfymen är mycket svagt doftsatt och går utmärkt att antingen använda ensam eller tillsammans med din vanliga parfym. 

Feromoner är kemiska ämnen som produceras i svettkörtlarna för att tilltala motsatt kön. Sedan urminnes tider har levande varelser använt olika kemiska aromer och dofter som en metod för sexuell attraktion. I kombination med förmågan att attrahera, har de också egenheten att orsaka förändringar i beteendet hos djur och människor.

Studier har visat att funktionen av dessa feromoner förbättrar den sexuella attraktionen hos både djur och människor, vanligen genom svettkörtlarna som producerar och utsöndrar svett.

Idag tvättar vi bort vårat naturliga feromon med regelbunden duschning, lotion, oljor och parfymer, det eliminerar mycket av feromonerna som utsöndras av din egen kropp. Plus att den naturliga produktionen minskar successivt under åren.

Med hjälp av Fashionably Late sätter vi fart på feromonerna igen. Flaskan innehåller 60 ml.