• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

G-Vibe Lila

Dubbeltoppad g-punktsdildo
G-vibe är tillverkad av hög kvalitet i ekologiskt säker, allergivänliga, patenterade premium medicinsk silikon

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

G-vibe är tillverkad av hög kvalitet i ekologiskt säker, allergivänliga, patenterade premium medicinsk silikon.

Tre tysta kraftfulla motorer med sex olika vibrationslägen finns i båda topparna av massageapparaten, den svarta modellen har även en motor i den raka delen. 

Det speciella med G-vibe är att den masserar båda sidorna av slidan samtidigt, eller stimulans av både klitoris och slida, pung och anus eller... Bara fantasin sätter gränser! G-vibe passar således bra för alla, par eller singel, man eller kvinna. 

Topparna har en viss längd och intensitet av komprimering som perfekt överensstämmer med kvinnliga anatomin, med utgångspunkt från g-punktens plats. Perfekt stimulering av detta område kan ge nya och oförglömliga upplevelser för en kvinna. Det är väl känt att orgasm av G-punks stimulering är mer långvarig än vad som uppnås genom klitorisstimulering.

Men det speciella med G-vibe är att den masserar båda sidorna av slidan (G-punkten och den motsatta sidan ): en känsla som inte kan uppnås när du använder en vanlig vibrator. Den har sex vibrationslägen med olika känslighet ger dig ljusare sensationer. Kontrollknapparna är ergonomiskt placerad på handtaget , som är gjord av samma material som den viktigaste delen av massager. Detta förhindrar vibrator glider i handen om du använder ett glidmedel. Det gör också att du kan ställa in en optimal vibrationsläge, snabbt och enkelt.

Egenskaper 6 vibrationslägen. Uppladdninsbar via medföljande USB-kabel. Vattentät.
Mått Längd: 18 cm. Diameter: 3,5 cm.
Material Silkeslen silikon.