• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Hydro7 Bathmate Blå

Penispump med unikt vattenreglage, vilket ger bästa effekt både för rehabilitering och stimulans.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Bathmate Hydro 7 är en populär penispump som du kan använda för att tillfälligt öka storleken på din penis och skapa hårdare erektioner.

Jämfört med andra penispumpar ger Hydro 7 ett större och kraftfullare vakuum med hjälp av vatten, vilket triggar blodkärlen och skapar en starkare erektion.

Pumpen är enkel att använda. Börja med att fylla den med ljummet vatten. Se då till att hålla för botten så att vattnet inte rinner ut genom ventilen. Placera din penis i penispumpen och tryck in den mot kroppen. Enklast om du gör detta i duschen.

När det har skapats ett lämpligt vakuum så släpper du taget. Pumpa mer om du känner att vakuumet släpper. Du håller enkelt koll på resultatet genom den transparenta pumpen och mätskalan.

För att uppnå maximal erektion och starkare njutning och mer intensiv känsla rekommenderar vi dig att använda penispumpen innan samlag eller i samband med onani. 

Egenskaper Penispump med ventil för vakuum. Vattentät. Transparent blå färg.
Mått Passar en penis med max 19 cm längd i erigerat tillstånd, samt under 5 cm i diameter. Längd invändigt: 24,8 cm. Diameter invändigt: 5,7 cm. Omkrets: 17,9 cm invändigt.
Material Tuben är tillverkad i polykarbonatplast. Munstycket i gummi.
Vikt g