Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
bag 0

Glidmedel

Silikonbaserat glidmedel

Silikonbaserade glidmedel har den fördelen att de är uppbyggda av ett ämne som kroppen inte bryter ner. Inga tillsatser av lösningsmedel finns i de silikonbaserade glidmedlen vilket innebär att det inte finns risk att de förstör några leksaker. Det fungerar utmärkt med kondom och är väldigt drygt och luktlöst. Vi rekommenderar varmt silikonbaserade glidmedel för dig som lider av vestibulit, vaginism eller torra slemhinnor.

Vattenbaserat glidmedel

Vattenbaserade glidmedel är helt vattenlösliga och innehåller inte några spår av silikon eller olja. De är oftast i geléform och ganska trögflytande, men det finns givetvis undantag. Det går lätt att tvätta bort, lämnar inga fläckar och är absolut kondomsäkra


Oljebaserat glidmedel

Oljebaserade glidmedel har ett bra glid utan att ta bort friktionen (vilket silikon kan göra). Detta glidmedel får aldrig användas med kondomer. Var försiktig i ditt val av oljebaserat glidmedel, är det parfymerat kan det skapa obehag för slemhinnorna. Det är också viktigt att veta att det är stor skillnad på massageolja och oljebaserat glidmedel.

Användning av glidmedel

Vi rekommenderar varmt användning av glidmedel tillsammans med dina intimprodukter. Det är mycket skönare och bidrar även till en mer erotisk upplevelse.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×