Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
bag 0

Livslust 60+

Kärlek och sensualitet på äldre dar

Alla behöver närhet, beröring och kärlek. Det är ett grundläggande behov som ger oss kraft och ökar vårt inre välbefinnande.

Sexualitet påverkar vår hälsa

Den sexuella lusten och viljan att vara nära sin partner upphör inte för att man åldras. Många har ett aktivt samliv långt upp i 90-årsåldern och för de flesta är det en viktig krydda i tillvaron. Men sexlivet kan också påverkas av den psykiska och fysiska hälsan och av om man lever i en relation eller inte.

Lust och känslor försvinner inte

Ju friskare man är, desto längre kan man vara sexuellt aktiv. Men det omvända gäller också, ett aktivt sexliv långt upp i åren kan göra att man håller sig alert längre. Men med livets gång förändras våra kroppar och vi kan behöva olika hjälpmedel för att hitta nya vägar till njutning och inre välbefinnande.

 


Pistills produkter

Det går själklart bra att komma in och handla i vår butik på Drottninggatan 100 i Stockholm. Vill du kontakta oss per telefon eller via mail så går det också bra. Vi nås på 08 – 411 66 66 eller info@pistill.se.

Produkterna i Livslustprojektet finns även i en del visningsmiljöer inom äldreomsorgen där de kan de beställas med hjälp av befintlig personal.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om detta.

 
Arrow up

Din produkt är tillagd

×