• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ice Crystal Vagina

Fleshlight Ice Lady och Bottom Crystal är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den realistiska lösvaginan. Skillnaden från Pink Lady Vortex/Vibro är att denna är transparent i färgen.

 
899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Världens mest kända och sålda sexleksak för män! Det amerikanska företaget Fleshlight har sålt över 4 miljoner produkter och rankas idag som världens mest innovativa företag som erbjuder mannen härlig njutning.

Fleshlight Ice Lady och Bottom Crystal är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den realistiska lösvaginan. Skillnaden från Pink Lady Vortex/Vibro är att denna är transparent i färgen.

Du kan under användning reglera locket i änden på leksaken för att få en extra skön sugeffekt. Tillsätt ett vattenbaserat glidmedel så blir känslan enorm.

Produkten kommer i en förpackning tillsammans med instruktioner och skötselråd på engelska, samt en provförpackning med vattenbaserat glidmedel.

Material: Real Feel Super Skin®
Djup: 24 cm
Diameter:  6 - 10,5 cm
Färg: Transparent

OBS
Vi rekommenderar Fleshlights FleshWash efter användning och alla Fleshlight produker behöver pudras med Fleshlights Förnyelse pulver för att bibehålla sin Real Feel Super Skin® känsla.