• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ida Svart

5 getingar i Expressen April 2020 - IDA™ är en lyxig massageapparat för par som kvinnan bär under kärleksakten.

 
1 569 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

5 getingar i Expressen April 2020 - IDA™ är en lyxig massageapparat för par som kvinnan bär under kärleksakten. Den övre delen av massageapparaten roterar och vibrerar inuti dig medan den nedre delen har designats för att samtidigt stimulera klitoris.

IDA™ är fjärrstyrd med LELOs exklusiva SenseMotion™-teknik och perfekt för att öka lusten under sexakten. Man kan även använda den för att köra solo

Omdöme i Expressen 

Härlig parvibrator som känns skön under samlag. Plattan som ska ligga mot klitoris är större än på många andra liknande produkter, vilket gör att den ger stimulans över en större yta, något som jag föredrar. Klitorisvibratorn på Ida sägs vara dubbel så kraftfull jämfört med liknande parvibratorer och den invändiga delen stimulerar g-punkten med roterande rörelser. De åtta vibrationsprogrammen styrs med en fjärrkontroll.

Vibratorn har en inbyggd så kallad SenseMotion-teknologi som gör det lätt att välja stimulering. Om man håller fjärrkontrollen i vågrätt position är stimuleringen mild och försiktig. I lodrätt position blir stimulansen mer kraftfull.

 

Egenskaper 8 stimuleringslägen (6 fasta och 2 rörelsekänsliga). Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (fjärrkontroll behöver 2 x AAA-batterier separat). Vattentät.
Mått 16,5 x 3,5 x 3,3 cm.
Material Lent, kroppsäkert silikon.