• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ida Svart

Ida från Lelo är en lyxig kraftfull klitorisvibrator där den invändiga delen stimulerar G-punkten med roterande rörelser.

 
1 899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ida från Lelo är en lyxig kraftfull klitorisvibrator där den invändiga delen stimulerar G-punkten med roterande rörelser. Det här är den ultimata vibratorn för dig och din partner där du kan bära den under hela samlaget.

Ida har fått 5 getingar i Expressen (april 2020) där den har lyfts fram som den ultimata parvibratorn. Men Ida fungerar lika bra när du är på solokvist. 

En av fördelarna med Ida är att plattan som ska ligga mot klitoris är större än på många andra liknande produkter. Detta gör att Ida kan ge stimulans över en större yta samtidigt som den invändiga delen stimulerar G-punkten på ett underbart sätt med roterande rörelser.

De åtta vibrationsprogrammen styrs med en fjärrkontroll där du lätt kan välja stimulering. Om du håller fjärrkontrollen i vågrätt position är stimuleringen mild och försiktig. I lodrätt position blir stimulansen mer kraftfull.

Garanti 1 år.
Egenskaper 8 stimuleringslägen (6 fasta och 2 rörelsekänsliga). Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (fjärrkontroll behöver 2 x AAA-batterier separat). Vattentät.
Mått 16,5 x 3,5 x 3,3 cm.
Material Lent, kroppsäkert silikon.