• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

La Gemmes Curve Grön jade

Upptäck din egen sensualitet och få ökad kontakt med ditt underliv och mer intensiva orgasmer.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En handgjord, helt naturlig och otroligt estetisk G-punktsstav tillverkad av renaste ädelsten där varje sten har sin unika kraft. La Gemmes Curve har en lätt böjd form för att komma åt G-punkten på ett bra sätt och tyngden och strukturen på staven är något alldeles extra.  

Ädelstenar eller så kallade kristaller är kända för sina helande egenskaper där varje sten har sin unika kraft och energi. Så välj den sten som bäst motsvarar din sinnesstämning eller den känsla du vill förstärka. 

Jade är en grön kristall som anses bringa tur och god hälsa. Den stärker ditt lugn och din inre balans och hjälper dig att släppa på spänningar och negativa känslor. Jade som är kopplad till hjärtats chakra sägs även ge ökad kärlek och vänskap i livet. Den hjälper också till att se oss själva och vår potential mer tydligt.

Ametist är en transparent halvädelsten/kristall i färger från ljuslila till mörkaste purpur. Kristallen hjälper dig att mota bort stress och negativa känslor. Ametist sägs stimulera det övre chakrat som hjälper dig med spirituell tillväxt. 

Rosenkvarts kallas även för kärlekens sten då den står för lugnande, positiva energier och kärlek i alla former. Den sägs hjälpa oss att öppna upp våra hjärtan för villkorslös kärlek.

Obsidian är en kristall som bildats av stelnad lava. Den svarta kristallen symboliserar det feminina och har en lugnande och balanserande energi som stärker närvaron och förmågan att vila i sig själv. Obsidian sägs även ta bort blockeringar och rädslor. 

 

 

Egenskaper G-punktsstav i 100% naturmaterial. Lätt kurvad. Kompatibel med vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel.
Mått Diameter: 3-4 cm. Längd: 19 cm.
Material Ädelsten/kristaller: Jade, Rosenkvarts, Ametist, Svart Obsidian.
Vikt g