• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Muse Music

Nya överraskningar som tar ditt kärleksliv till nya höjder! Orgasmisk njutning i takt med dina favoritlåtar.

 
869 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Muse Music kombinerar teknologi och design som verkligen imponerar. Här har du en exklusiv, unik vibrator baserad på en rytm-vibrationsteknologi. Det innebär att Muse Music vibrerar i takt med ljudets intensitetsnivå och med sin ergonomiska design och spännande funktioner tar detta vibratorägg din njutning till nya höjder. 

Det inbyggda systemet som överför signalen till starka basvibrationer är både komplext och effektivt. Välj dina favoritlåtar och känn musiken inuti dig. Motorn har fem olika vibrationslägen där varje läge har fem intensitetsnivåer för att skapa en härlig variation. Du styr de olika lägena enkelt med hjälp av knappen på den lättåtkomliga externa kontrollen eller låter musiken välja rytm. Välj dina favoritlåtar och ta din njutning till nya nivåer och ”takter”. 

Förutom musik kan du låta en sensuell video eller annat ljudinnehåll ta dig till en skön orgasm.

Så anslut via Bluetooth, synka med din favoritmusik eller video och upplev mer glädje. Du behöver bara gå in i dina Bluetoothinställningar på telefonen och hitta din "enhet" för att ansluta den. Muse Music kommer automatiskt ansluta till din enhet som användes senast. 

Muse Music tål även vatten för härligt intensiva stunder i duschen eller badet. Det är bara att börja njuta. 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 5 vibrationslägen med 5 intensitetsnivåer på vardera läge. Uppladdningsbar. Magnetisk USB-kabel medföljer (adapter köpes separat) tillsammans med förvaringspåse. Vattentät. Laddningstid: 2h. Användningstid: 1h. Färg: Röd.
Mått Diameter: 3,5 cm. Längd: 28,5 cm. Penetrerande längd: 8,6 cm.
Material Hudvänlig silikon med räfflad yta. Detaljer i ABS-plast.
Vikt 105 g