• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Nova Flex

Nova har 10 olika vibrationsmöjligheter som varierar från vågor till pulserande. Du kan styra dem på vibratorns skaft eller via din smartphone, vilket också ger möjligheten för din partner att ta kontroll över dina orgasmer.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

NOVA Flex är en ny typ av rabbit som ger dig en mer intensiv upplevelse. Dess revolutionerande form  stimulerar både din klitoris och G-punkten på samma gång så att du upplever extra djupa orgasmer. Med den flexibla och böjbara yttre vibratorn kan du föra rabbiten fram och tillbaka utan att den släpper kontakten med klitoris. Man kan även med fördel massera mannens penis genom den böjbara och flexibla delen.

Nova har 10 olika vibrationslägen som varierar från vågor till pulseringar. Du kan styra dem med hjälp av knapparna på vibratorns skaft eller via din smartphone med hjälp av We-Connect-appen, vilket också ger din partner möjlighet att ta kontroll över dina orgasmer.

Nova Flex är 21,5 cm lång, varav 9 cm kan föras in. Den är vattentät och tyst samt tillverkad i silkesmjuk silikon.

Vibratorn laddas med en USB-sladd och har en användningstid  på upp till 2 timmar. Det medföljer dessutom en läcker förvaringspåse i velour.

Medicinskt silikon och ABS-plast.
Fri från Ftalater
Vattentät
Mått: längd 21,5 cm, införbar del ca. 9 cm, omkrets 3,5 cm Manualer på flera språk, bl.a. svenska
Uppladdningsbar via USB

1 års garanti.