• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Original

Fleshlight är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den realistiska lösvaginan.

 
899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Vi har Fleshlight Orginal i modelleran Vagina, Anus och Mun för oralsex det som är unikt med orginalmodellerna är att dom är utan struktur inuti för de män som uppskattar den mjukare känslan.

Fleshlight Pink Orginal är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den mest realistiska lösvaginan på marknaden. Den är tillverkad av det verklighetstrogna materialet ”Real Feel Super Skin®”. Du kan under användning reglera locket i änden på leksaken för att få en extra skön sugeffekt. Tillsätt ett vattenbaserat glidmedel så blir känslan enorm.

Världens mest kända och sålda sexleksak för män! Det amerikanska företaget Fleshlight har sålt över 4 miljoner produkter och rankas idag som världens mest innovativa företag som erbjuder mannen härlig njutning. På Pistill har vi tagit in de produkter som är mest sålda och uppskattade.

Det medföljer instruktioner och skötselråd på engelska, samt en provförpackning med vattenbaserat glidmedel.

Att penetrera dessa mjuka modeller vagina/läppar/anus med patenterade SuperSkin materialet är den mest realistiska njutning du kan komma. På mindre än 2 cm i diametern i den inre kanalen är produkten bra för de flesta män, även om de onekligen är bäst för dem med en över genomsnittet omkrets.

 OBS
Vi rekommenderar Fleshlights FleshWash efter användning och alla Fleshlight produker behöver pudras med Fleshlights Förnyelse pulver för att bibehålla sin Real Feel Super Skin® känsla.