• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Passion Man

Locka din partner genom att använda feromoner för att förhöja din naturliga attraktion.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Det är inte bara syn, hörsel och känsel som spelar roll när vi väljer partner. Nu visar vetenskapliga undersökningar att även doften har betydelse för attraktionen och val av partner. 

Vi människor utsöndrar särskilda doftsignaler, så kallade feromoner, för att påverka och locka till oss andra. Och precis som djuren doftar vi oss fram till en tänkbar partner. Feromonerna vi utsöndrar är egentligen kemiska substanser som produceras i svettkörtlarna för att attrahera andra. Beroende på vad för feromon som sänds ut finns den kvar i luften och sänder ut olika "information".

Men de flesta av oss tvättar bort de naturliga feromonerna med regelbunden duschning, dövar dem med krämer, oljor och parfymer, vilket eliminerar mycket av utsöndringen av de egna feromonerna. Vartefter den naturliga produktionen minskar successivt. Men med hjälp av Passion kan du sätta fart på dina egna feromoner igen och förstärka dem - för att öka attraktionskraften. 

Feromonen finns i två utföranden med olika kemisk sammansättning, en för kvinnor och en för män. Män bör använda feromonen för man och kvinnor den för kvinnor oavsett sexuell läggning.

En flaska innehåller 15 ml och räcker i ca 4-5 månader vid daglig användning. Den rosa flaskan är för kvinnor och den blå för män.

Volym 15 ml. Räcker i 4-5 månader.
Egenskaper Feromon. Kan kombineras med din vanliga parfym.