• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Perifit Snipptränare Rosa

Träna din bäckenbotten med appstyrda Perifit. Gör träningen enkel och rolig.

 
1 889 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

 

Visste du att var tredje kvinna i Sverige lider av en försvagad bäckenbottenmuskulatur?

Med hjälp av Perifit appstyrda träningskula kan du få hjälp med att stärka upp din bäckenbottenmuskulatur.

Pistills knipexpert Annika Kits demonstrerade Perifit på TV 4 Nyhetsmorgon den 21 september 2019, klicka på länken nedan.

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/12500262?utm_source=permalink&utm_medium=sharing&utm_campaign=tv4play_sharing

Perifit är en "snipptränare" med en inbyggd sensor som du använder tillsammans med din mobil för att träna upp din bäckenbottenmuskulatur. Ett nytänkande sätt där teknologi och sjukvård möter varandra för att göra knipövningarna roligare.

Det finns många skäl till att träna och hälsovinsterna är många:

  • Du får bättre kontakt med ditt underliv 
  • Du förebygger och motverkar inkontinensbesvär
  • Du minskar risken för bäckenbottenförsvagning och livmodersframfall
  • Du får ökad blodgenomströmning vilket kan göra det lättare att få orgasm.

Så här fungerar det: När appen är nedladdad och kopplad till telefonen via bluetooth är det bara tre enkla steg för att komma igång: Välj det program som passar dig bäst (före/efter graviditet, inkontinens, eller intimt välmående). Välj svårighetsgrad (1 till 10). Klicka på start. När du klickat på start kommer du in i ett spel som du styr genom att knipa med snippan. Direkt efter varje session får du fram ett resultat där du kan se hur du presterat.

Övrig info

Perifit är endast 26 mm bred. Den passar alla kroppstyper och mäter noggrant styrkan i din bäckenbotten. Efter varje användning kan den tvättas av enkelt med tvål och vatten.

Perifit använder sina egna algoritmer för att bedöma din personliga bäckenbottens prestanda genom fem viktiga mätvärden: styrka, uthållighet, reflex, rörlighet och noggrannhet.

Material

Perifit är gjord i medicinskt graderad silikon med två sensorer för att kunna mäta både den djupa delen i bäckenbotten och det ytligare skiktet.

Vid frågor

Om du har frågor om bäckenbottenträning och Perifit är du välkommen att komma förbi Pistill på Drottninggatan 100 i Stockholm och eller maila till info@pistill.se.

På Pistill hjälper vi dig gärna med  professionell rådgivning om hur du ska träna din bäckenbottenmuskulatur på bästa sätt.