• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Pistills knippaket

Gör din knipträning mer lustfylld, få en starkare bäckenbotten och slipp inkontinensbesvär med hjälp av det kompletta knippaketet från Pistill. Dessutom ger regelbunden träning starkare orgasmer.

 
599 kr
299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

I Pistills knipträningspaket har du allt du behöver för att lyckas med din knipträning.

Träningskulan, som är ergonomiskt utformad, hjälper dig att hitta rätt muskler, få snabbt resultat, och med effektivare träning får du också en starkare bäckenbotten.

Paketet innehåller dessutom ett naturligt vattenbaserat glidmedel, Balance 30 ml, med yoghurt prebiotika som vårdar och återfuktar dina slemhinnor samt gynnar den naturliga ph-balansen i underlivet. Innan du för in träningskulan applicerar du en klick på träningskulans topp, vilket ger en behagligare känsla och gör träningen mer effektiv.

I paketet finns även en rengöringsgel, Clean 30 ml, för skonsam tvätt av träningskulan. Applicera en klick efter användning och skölj sedan i ljummet vatten. Clean innehåller varken uttorkande alkohol eller parabener och kan med fördel även användas till andra intimhjälpmedel i silikon.

Medföljer gör även en träningsguide med konkreta övningar och råd om hur du på bästa sätt genomför din knipträning samt en förvaringspåse i ekologisk bomull att förvara kulan i.

 

 Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 299 kr

Egenskaper Paketet innehåller en träningskula (vattentålig), ett naturligt glidmedel, en rengöringsgel och en träningsguide samt en förvaringspåse..
Mått Träningskulans längd med snöre: 15,6 cm. Diameter 2,5 cm
Material Träningskulan i kroppssäkert silikon
Vikt Träningskulan: 78 g