• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Pistills Love Box

Sinnlig och lustfylld njutning med Pistills alldeles egna älskvärda julbox fylld med ett noggrant urval vibratorer och njutningsaccessoarer av högsta kvalitét - allt för att förgylla julstämningen med förförisk njutning och lustkänslor.
En av storfavoriterna i Aftonbladets Bäst-i-test.

 
2 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Pistills Love Box innehåller noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet som garanterar ökad lust och njutning. Varje produkt i boxen bjuder på en spännande överraskning som stimulerar dina sinnen. Till varje produkt finns en kort beskrivning och tips på hur du och din partner kan använda varje produkt för att skapa lustfyllda stunder tillsammans och kickstarta juldagarna med orgasmisk njutning.

Bland produkterna finns en luftrycksvibrator för orgasmisk glädje när ni masserar varandras erogena zoner. tillsammans. För en extra kittlande upplevelse kan du använda lufttrycksvibratorn tillsammans med Pistills populära orgasmolja Liquid Vibrator som intensifierar känslan. Orgasmoljan skapar en värmande, pirrande och pulserande känsla kring klitoris och kommer snabbt ta dig till extas.

En annan spännande överraskning i boxen är ett lekfullt onaniägg med en mönstrad textur på insidan som förhöjer känslan och ger en ökad njutning under hela intimmassagen för honom. Dess elastiska och knottriga insida garanterar en omslutande och förförisk upplevelse under hela massagen.

Den lyxiga massageoljan Bodygliss med doft av jordgubb och champagne skapar en lustfylld atmosfär för en sensuell massage. Under massagen frigörs må-bra-hormonet oxytocin, vilket leder till total avslappning och väbehag. För att ytterligare intensifiera fantasin och njutningen, kan ni turas om att använda ögonbindeln i satin som finns i boxen. För när synintrycken tas bort eller begränsas, blir de övriga sinnena mer levande och beröringen känns mer intensiv och upphetsande.

I boxen finner du även kyssäker ”Body paint” (kroppsmålning) med smak av choklad, en sensuell vippa samt tärningar för ett lekfullt sensuellt spel som ger dig och din partner möjlighet att utforska nya sidor hos varandra. Det är en förförisk resa tillsammans där ni kan upptäcka njutningens alla nyanser.

En annan härlig lyckobringare i boxen är Mio, en vibrerande penisring som inte bara förlänger erektionen för honom genom att sitta tätt runt penisroten, utan även ger intensiva vibrationer som ni båda kan njuta av. Med sin mjuka, rundade form erbjuder Mio intensiva vibrationer som stimulerar både nervtrådarna i penis och klitoris vid omslutande sex.

Mio kan även med fördel användas till att stimulera t.ex. längs armar, insidan av låren, fötter, bröst och andra njutningspunkter som är extra känsliga för beröring och som känns bäst för stunden. Njut av de pulserande vibrationerna och experimentera gärna med Mio under helkroppsmassage för en oöverträffad njutning. Mio är verkligen fantastisk!

Vi på Pistill önskar er båda en sinnlig och underbar God Jul!

Storlek 41 cm x 27,5 cm x 10,5 cm.
Egenskaper En julbox med en vibrerande peninsring (Mio) och en lufttrycksvibrator. Ett onaniägg, Body paint med chokladsmak. Massageolja med doft av jordgubb och champagne. Känslighetsolja. En ögonbindel i satin. Ett tärningsspel. Produktvärde: 2.700kr.
Material Kartong. Intimprodukter i silikon och ABS-plast.