• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Pistills Sinnliga Julbox

I år erbjuder vi en åtråvärd lyxig julklapp som ska öppnas på självaste julafton. Låt det bli en sensuell jul med mycket kärlek, närhet och lustfyllda stunder.

 
4 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Låt din sensualitet blomma i jul.

En exklusiv och unik julklapp som du och din partner öppnar på självaste julafton. En julklapp med 14 noga utvalda högklassiga produkter som alla utgår från något av våra fem sinnen: Hörsel, doft, syn, känsel och smak. Så ta vara på stunden och förför eller bli förförd med alla sinnen sinne för sinne.

Det totala värdet på produkterna är 6 000 kr varav en produkt som berör sinnet hörsel är i samarbete med den hyllade digitala prenumerationstjänsten AVA-Stories som bjuder på fri tillgång till lustfyllda noveller och erotiska berättelser under en hel månad.

Samtliga produkter i julklappen har blivit korade och omnämnda under året som "Bäst-i-test-produkter" i flertalet tidningar. De ligger i en vacker crèmefärgad kartong, elegant inslagen med rött sidenband.

Låt dig hänföras och överraskas tillsammans med din partner, och fyll juldagarna med mycket kärlek, närhet och lustfyllda stunder tillsammans. 

I begränsad upplaga.

Garanti 1 år på alla uppladdningsbara produkter.
Egenskaper En julbox med 14 olika produkter, alla korade som Bäst-i-test. (värde på 6 000 kr). Innehåller både intima produkter och sinnliga produkter.
Material De sex lustfyllda klapparna kommer i en vacker presentask och rött sidenband.