• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Repair glidmedel

Ett ekologiskt oljebaserat glidmedel som vårdar och återfuktar torra slemhinnor. Repair glidmedel fungerar dessutom bra som en intimvårdande kräm.

 
279 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Repair glidmedel är en 2 in 1 produkt och en av våra absoluta storsäljare! 

Repair från Aleah Care kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt ekologiska och  skonsamma innehåll. Dessutom kan du använda Repair glidmedel som en återfuktande och vårdande intimkräm vid exempelvis ömhet, smärta och torra, sköra slemhinnor. Detta har snabbt gjort Repair till gynekologernas och barnmorskornas favorit. Låt den även bli din! 

Hemligheten bakom Repair oljebaserade glidmedel är dess innehåll med både Omega 7 och E-vitamin som återfuktar huden och motverkar torra och sköra slemhinnor. Dessutom ger glidmedlet Repair en långvarig effekt. Fyra kallpressade ekologiska oljor tillför underlivet näring och vitaminer som stärker din underlivshälsa på ett naturligt sätt.

Pumpflaskan till Repair är tillverkad av sockerrör och nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta vakuumpumpen har många fördelar. Bland annat blir det lätt för dig att dosera rätt mängd av Repair och du förhindrar att glidmedlet missfärgas. Genom att glidmedlet skyddas mot både syre och ljus samt att bakterier förhindras komma in tack vare det vakuum som skapas, så ökas också hållbarheten. Detta gör glidmedlet Repair 100 % hygieniskt och du får dessutom inga rester kvar i flaskan. 

Vill du addera lite känslighet så passar alla känslighetsoljor tillsammans med Repair. Däremot fungerar inte glidmedlet med kondom. Då skulle vi rekommendera det vattenbaserade naturliga glidmedlet Balance från Aleah Care istället. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen.

 

Volym 75 ml.
Egenskaper Vårdande och återfuktande. Fritt från parabener. Oljebaserad med fyra kallpressade fettsyror från växtriket. Fungerar med alla typer av material men inte med kondom. Fungerar i vatten. Svensktillverkad.
Innehållsdeklaration Solrosolja, Kokosolja, Makadamiolja*, Bivax, Sheasmör, E-vitamin och Rosmarinantioxidant, *Olja från nöt.
Material Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta airless-dispensern (vakumpumpen) gör det lätt för dig att dosera rätt mängd samt att luft och bakterier inte kommer in samt att inget glidmedel blir kvar i flaskan.