• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Repair - Nu i ny kostym!

Ett ekologiskt oljebaserat glidmedel med Omega 7 och E-vitamin som vårdar och återfuktar torra slemhinnor och som ger en långvarig effekt som glidmedel vid intima stunder. Nu i ny kostym.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Gynekologernas och barnmorskornas favorit - låt det även bli din! 

Repair kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll. Du kan med fördel även använda Repair som en återfuktande och vårdande intimkräm vid exempelvis smärta och torra slemhinnor.

Det är ett oljebaserat glidmedel med Omega 7 och E-vitamin som vårdar och återfuktar och som ger en långvarig effekt som glidmedel vid intima stunder själv eller med en partner. De kallpressade fettsyrorna ger underlivet näring och vitaminer stärker din underlivshälsa på ett naturligt sätt. 

Vill man addera lite känslighet så passar alla känslighetsoljor tillsammans med Repair. Däremot fungerar inte glidmedlet med kondom. Då skulle vi rekommendera det vattenbaserade naturliga glidmedlet Balance istället. 

 

Volym 75 ml
Egenskaper Vårdande och återfuktande. Fritt från parabener. Oljebaserad med fyra kallpressade fettsyror från växtriket. Fungerar med alla typer av material men inte med kondom. Fungerar i vatten. Svensk tillverkad.
Innehållsdeklaration Solrosolja, Kokosolja, Makadamiolja, Bivax, Sheasmör, E-vitamin och Rosmarinantioxidant,