• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Repair

Ekologiskt oljebaserat glidmedel med Omega 7 och E-vitamin som vårdar och återfuktar torra slemhinnor. Ger en långvarig effekt som glidmedel vid intima stunder.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Gynekologernas och barnmorskornas favorit - låt det även bli din! 

Repair kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll. Du kan även använda Repair som en återfuktande och vårdande intimkräm vid exempelvis ömhet, smärta och torra, sköra slemhinnor.

Det är ett oljebaserat glidmedel med både Omega 7 och E-vitamin som vårdar och återfuktar huden samt ger ett långvarigt glid vid intima stunder. Dessutom ger fyra kallpressade ekologiska oljor underlivet näring och vitaminer stärker din underlivshälsa på ett naturligt sätt.

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta airless-dispensern (vakuumpumpen) har många fördelar. Bland annat blir det lätt för dig att dosera rätt mängd, du förhindrar att glidmedlet missfärgas och ökar hållbarheten. Hemligheten ligger i att glidmedlet skyddas mot både syre och ljus samt att bakterier förhindras komma in tack vare det vakuum som skapas. Detta gör glidmedlet 100% hygieniskt och du får dessutom inga rester kvar i flaskan. 

Vill du addera lite känslighet så passar alla känslighetsoljor tillsammans med Repair. Däremot fungerar inte glidmedlet med kondom. Då skulle vi rekommendera det vattenbaserade naturliga glidmedlet Balance istället. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera den luftfria dispensern.

 

Volym 75 ml.
Egenskaper Vårdande och återfuktande. Fritt från parabener. Oljebaserad med fyra kallpressade fettsyror från växtriket. Fungerar med alla typer av material men inte med kondom. Fungerar i vatten. Svensktillverkad.
Innehållsdeklaration Solrosolja, Kokosolja, Makadamiolja*, Bivax, Sheasmör, E-vitamin och Rosmarinantioxidant, *Olja från nöt.
Material Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den praktiska och lufttäta airless-dispensern (vakumpumpen) gör det lätt för dig att dosera rätt mängd samt att luft och bakterier inte kommer in samt att inget glidmedel blir kvar i flaskan.