• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Satisfyer PRO 2

Den senaste versionen från Satisfyers pulserande lufttrycksvibratorer - ett perfekt val för dig som vill prova på denna omtalade stimulans med pulserande tryckvågor.

 
529 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Satisfyer PRO 2 är en uppladdningsbar lufttrycksvibrator som ger dig intensiv klitorisstimulering enbart med hjälp av pulserande tryckvågor. Med en unik vakuumteknik skapar den ett lufttryck och luftvågor mot klitoris.

På handtaget finns en plus- och en minusknapp som gör det lätt för dig att justera tryckvågornas intensitet. Du har 11 olika intensitetslägen att välja mellan, vilket gör att du kan variera mellan dem och hitta den perfekta stimulansen för dig och din kropp. 

Silikonmunstycket som du placerar mot klitoris - eller lite vid sidan om - är något större än den äldre modellen för en skönare känsla. Du kan med fördel flytta runt lite för att hitta dina njutningspunkter. När du hittat din din punkt låter du din lufttrycksvibrator göra jobbet och ge dig extra djupa orgasmer. Pröva gärna att använda den i duschen eller badet för en upplevelse utöver det vanliga. 

För att underlätta vid rengöring har Satisfyer Pro 2 ett avtagbart munstycke av silikon. Medföljer gör även en magnetisk USB-sladd.

 Garanti 1 år.
Egenskaper 11 intensitetslägen. Världsunik klitorisstimulans. Uppladdningsbar via USB. Vattentät.
Mått Diameter: 3,0 - 4,5 cm. Längd: 17 cm
Material Munstycket i kroppssäkert silikon. I övrigt ABS-plast. Fri från latex.