• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Share Vibe

Delad glädje och njutning ger dubbel glädje och njutning. Med intensiva vibrationer kan du och din partner tillsammans nå utsökta höjder av njutning..

 
1 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Fun Factory Share Vibe ger dig och din partner möjlighet att njuta på flera olika sätt tillsammans. Den smala, raka stavdelen passar bra för omslutande sex både vaginalt och analt. Du kommer nära din partner och kan ge dem spännande stimulans av g-punkten eller prostata.

Den rundare delen är till för bäraren att ha inne i slidan. Den är stor nog att bäras på egen hand med hjälp av bäckenbottenmusklerna, men passar även fint i de flesta selar (harness). 

En uppladdningsbar vibrator sitter i botten på produkten och kan även tas ut för separat stimulans. Vibrationerna är så kraftfulla att de fortplantar sig i hela produkten. En liten extra utbuktning i böjen av produkten ger dessutom stimulans mot klitoris. 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Dubbeldildo med en vibrator för omslutande sex analt och vaginalt. Löstagbar vibrator med 5 olika vibrationslägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömkabel köpes separat). Vattentät.
Mått Totallängd: 22 cm. Bredd: 3,5 cm - 3,8 cm. Längd givare: 11 cm. Längd mottagare: 13 cm.
Material Silkeslent kroppssäkert silikon och ABS-plast.
Vikt 425 g