• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

The Blossom Swan

En rabbit utöver det vanliga. Med dubbelverkande stimulering både mot G-punkten och klitoris känsliga nervtrådar. Helt magisk och i en klass för sig. Tillfälligt slut hos leverantör. Inkommer i juni

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Med sin sensuella form och uppskattade stimulering med både vibration och rotation har du en underbar vibrator i The Swan Blossom. Du kommer garanterat få uppleva en härlig pirrande känsla av den dubbla tekniken.

En lätt kurva upptill ger dig maximalt med njutning, speciellt med skaftet som har ett roterande rörelsemönster som stimulerar G-punkten till oanade njutningsnivåer.

Nertill finns en klitorisstimulator med två sköna och mjukt fladdrande läppar riktade mot toppen. Medan du skiftar mellan de olika vibrationslägena kommer du känna hur klitoris känsliga nervtrådar vidrörs mjukt och lätt av en fladdrande rörelse vid lägsta intensitet. Fortsätter du hålla in knappen stegras vibrationerna och du får en gradvis högre intensitet och ett kraftigare fladdrande stimuleringsmönster.

En av våra absoluta storsäljare. 

 

Egenskaper Rabbit. Steglös kontroll med separata knappar för de två motorerna. Uppladdningsbar via USB-kabel. Vattentät.. Färg: Cerise.
Mått Diameter: 4 cm. Längd: 21 cm. Penetrerande längd: 14 cm.
Material Silkeslen kroppssäkert silikon.
Vikt 766 g