• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

The Kissing Swan - Special Edition

En rabbit utöver det vanliga. Med dubbelverkande stimulering både mot G-punkten och klitoris känsliga nervtrådar. Och i den här upplagan dessutom med vibrationsmönster. Helt magisk och i en klass för sig. En av våra storsäljare som måste bara upplevas!

 
1 689 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Special Edition Kissing Swan ger dig helt enkelt lite mer av allt. Med sin sensuella form och prisbelönta stimulering har du en underbar vibrator i The Kissing Swan. Du kommer att få uppleva en härlig pirrande känsla av den dubbla tekniken.

De klassiska funktionerna med skaftets roterande rörelsemönster som stimulerar G-punkten till oanade njutningsnivåer och en vibrerande klitorisstimulator finns självklart där. 

Den här specialversionen av klassiska Kissing Swan har två knappar för kontroll av vardera motor i produkten. Klitorisstimulatorns vibration har sju olika lägen: tre hastigheter och fyra vibrationsmönster. Där du snabbt kommer hitta din favorit. Utöver detta har skaftets rörelsemönster utvecklats ytterligare för maximal stimulans av din G-punkt. 

Kissing Swan Special Edition är givetvis vattentät - så ta gärna med den in i duschen för en härlig stund. Du kan med ett enkelt handgrepp även låsa produkten, om du till exempel vill ta med den på resa.

Exklusiv förvaringspåse medföljer.

 

 

Egenskaper Lila rabbit. Två knappar, en för vardera motor. 7 vibrationslägen för klitorisstimulatorn. Steglös kontroll av rotationen i skaftet. Uppladdningsbar via medföljande USB-sladd (strömadapter köpes separat). Vattentät. Reselås.
Mått Längd: 21,3 cm. Diameter: 2,5-3,6 cm.
Material Silkeslen medicinsk silikon.