• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vector

En av våra mest populära vibratorer för stimulans av både mellangård och prostata. Fjärrstyrd för extra spänning på distans.

 
1 699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Vector är en ergonomisk prostatavibrator med både fjärrkontroll och App-koppling. Vibratorn är designad i samarbete med ledande prostataexperter och med fokus på komfort, säkerhet och njutning.

Den stilrena vibratorn har en justerbar hals som gör att du enkelt kan böja och vinkla pluggen för maximal stimulans av prostatan. Flexibiliteten gör att du kan anpassa vibratorn efter din anatomi och skräddarsy prostatstimuleringen efter just dina behov och önskemål. Med sin rundade spets och mjuka former är den också lätt att föra upp baktill och glider på plats samtidigt som den yttre delen med sin sviktande topp gör att vibrationerna mot mellangården kan varieras.  

Vector har 10 vibrationsmönster som du enkelt startar genom ett knapptryck och som du även kan styra via fjärrkontrollen eller Appen We Connect. I Appen kan du lägga upp vibrationer efter egna önskemål eller låta din partner ta över kontrollen för en gemensam intim stund - även på avstånd.

Vector är dessutom vattentät vilket gör att du kan använda den i badet eller duschen.

Garanti 1 år.
Egenskaper Vibrator för stimulans av prostata och mellangård. 10 vibrationslägen. Kan även styras via fjärrkontroll och mobil-app. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät.
Mått Införbar längd: 8 cm. Diameter: 2,7 cm.
Material Silkeslen kroppssäker silikon. Fjärrkontroll i ABS-plast.