• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vibro Touch Vagina

Fleshlight är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den realistiska lösvaginan.

 
1 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Världens mest kända och sålda sexleksak för män! Det amerikanska företaget Fleshlight har sålt över 4 miljoner produkter och rankas idag som världens mest innovativa företag som erbjuder mannen härlig njutning.

Fleshlight Vibro Lady och Bottom skiljer sig från dom andra Fleshlighten då dom har 6 st bullet som gör att denna modellen har vibration. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den realistiska lösvaginan.

Du kan under användning reglera locket i änden på leksaken för att få en extra skön sugeffekt. Tillsätt ett vattenbaserat glidmedel så blir känslan enorm. Du öppnar och tar ut innehållet för att sätta i bulletarna, startar dom och sätter tillbaka sleeven i förpackningen sen är det bara att njuta av massagen.

Produkten kommer i en förpackning tillsammans med instruktioner och skötselråd på engelska, samt en provförpackning med vattenbaserat glidmedel.

 

Material: Real Feel Super Skin®
Djup: 24 cm
Diameter:  6 - 10,5 cm
Färg: Rosa

Vi rekommenderar Fleshlights FleshWash efter användning och alla Fleshlight produker behöver pudras med Fleshlights Förnyelse pulver för att bibehålla sin Real Feel Super Skin® känsla.