• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vortex Vagina

Fleshlight är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den realistiska lösvaginan.

 
899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Fleshlight Vortex Lady har ett mer vågigt innehåll än dom andra modellerna. Den är tillverkad av det verklighetstrogna materialet ”Real Feel Super Skin®”.

Världens mest kända och sålda sexleksak för män! Det amerikanska företaget Fleshlight har sålt över 4 miljoner produkter och rankas idag som världens mest innovativa företag som erbjuder mannen härlig njutning. På Pistill har vi tagit in de produkter som är mest sålda och uppskattade.

Fleshlight Pink Lady är den perfekta sexleksaken för män. Utanpå ser den ut som en vanlig ficklampa och inuti hittar du den mest realistiska lösvaginan på marknaden. Den är tillverkad av det verklighetstrogna materialet ”Real Feel Super Skin®”. 

Du kan under användning reglera locket i änden på leksaken för att få en extra skön sugeffekt. Tillsätt ett vattenbaserat glidmedel så blir känslan enorm.

Produkten kommer i en mycket läcker plåtlåda tillsammans med instruktioner och skötselråd på engelska, samt en provförpackning med vattenbaserat glidmedel.

Material: Real Feel Super Skin®
Djup: 24 cm
Diameter:  6 - 10,5 cm
Färg: Rosa

Vi rekommenderar Fleshlights FleshWash efter användning och alla Fleshlight produker behöver pudras med Fleshlights Förnyelse pulver för att bibehålla sin Real Feel Super Skin® känsla.