• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Premium Eco

Miljövänlig orgasmgaranti ger dig himmelsk njutning och en helt ny orgasmupplevelse. Smekande till intensivt sugande. Om och om igen.

 
2 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Womanizer’s lufftrycksvibrator med sin unika luftrycksstimulans har fått kvinnor i alla åldrar att upptäcka en ny typ av orgasmisk njutning. Det mjuka munstycket masserar klitoris 8 000 nervänder med luftvågor av olika tryck och mönster. Och sagan om en av våra mest sålda lufttrycksvibratorer fortsätter.

Nu erbjuder vi den nyaste uppdaterade versionen av Womanizer Premium, en 100 procent miljövänlig vän tillverkad av biobaserat material, med utbytbart laddbart batteri, biologiskt nedbrytbar och som levereras i en förpackning av organiskt material. Cirkeln är sluten och så mycket bättre kan det ju knappast bli!

Det unika med Womanizer är att munstycket omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser. Med en lätt sugande effekt når den ner till nervtrådarna vilket ger en fjäderlätt och omvälvande känsla som gör det enkelt att nå klimax. 

Den nyaste uppdaterade versionen ligger precis som sina systrar bekvämt i handeln och har innovativa funktioner som garanterat ger dig en helt ny orgasmupplevelse. Det unika är just att munstycket omsluter hela klitoris som stimuleras genom lufttryck och tryckvågsimpulser utan kontakt. Med en lätt sugande effekt når impulserna ner till nervtrådarna, vilket ger en förtrollande och omvälvande känsla som gör det enkelt för dig att nå klimax. 

Du kan välja mellan 12 olika intensitetslägen - från fjäderlätta till mer intensivare sugrörelser - som får din sexuella energi att sprudla. Dessutom finns en Smart Silence-teknologi, vilket gör att din Womanizer aktiveras när du håller den mot huden och slutar när du släpper trycket.   

Samtliga versioner av Womanizers har korats som den bästa produkten ”BÄST I TEST” i ett flertal tidningar och en produkt som är svår att vara utan. 

Kommer med användarmanual, ett kompletterande munstycke, förvaringspåse och en USB-kabel som enkelt kopplas till din adapter. 

Och så en bonus: Med alla Womanizer Premium Eco som levereras - nu och framöver - planteras ett träd i samarbete med den ideella organisationen One Tree Planted. Himmelsk njutning både för dig och vår jord!

Garanti 2 år.
Egenskaper 12 intensitetsnivåer. Tillverkad i 100 % naturliga material (gör att produkten kan utsättas för temperaturer upp till 55 grader). Extra stimuleringshuvud. Led-indikatorlampa. Magnetisk uppladdningsbart laddstift. Uppladdningsbart batteri, utbytbart (Laddas upp till 300 gånger och är enkelt att byta ut). Återvinningsbar. Stänktålig. Enkel att rengöra med fuktig trasa. Färg: Rosa.
Mått 5,4 cm x 5,4 cm x 16,5 cm.
Material Biolene, 100 % biologiskt nedbrytbar. Förpackning av organiskt material.
Vikt 159 g