• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Premium Hallonrosa

Den stora favoriten bland lufttrycksvibratorerna tack vare sin helt enastående förmåga att få kvinnor att njuta oavsett förutsättningar. Med 100 procent orgasmgaranti.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sagan om en av våra mest sålda produkter fortsätter och nu erbjuder Pistill Womanizer Premium 2.0 – den nyaste uppdaterade versionen med ergonomisk design som ligger bekvämt i handeln, fler innovativa funktioner och garanterat njutning av högsta klass!

Det unika med Womanizer är att munstycket omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser och en lätt sugande effekt nervtrådarna, ner på nervändsnivå. En fjäderlätt, omslutande och omvälvande känsla som gör det enkelt att nå klimax. Försedd med en unik autopilotfunktion som sporadiskt väljer mellan 12 olika intensitetslägen ger den en oförutsägbar upplevelse som får din sexuella energi att sprudla av välbehag.

Dessutom är den utrustad med den nya Smart Silence-teknologin vilket gör att den aktiveras när du håller den mot dig och slutar när du släpper trycket.   

Den är vattentät och tystgående och passar perfekt att ta med i duschen eller badet.

Womanizer har korats som den bästa produkten på marknaden i ett flertal tidningar. Det här är en produkt som är svår att vara utan. 

Kommer med användarmanual, ett kompletterande munstycke i större storlek, en diskret förvaringspåse samt en USB-sladd som enkelt kopplas till en adapter.

Observera att adapter inte medföljer.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 12 olika intensitetslägen. Världsunik klitorisstimulans med Pleasure Wave teknologi. Uppladdningsbar via USB. 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilotfunktion..
Mått B: 5 cm. L: 15,5 cm
Material Slät silkeslen silikon, ABS-plast