• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Premium Svart

Den stora favoriten bland lufttrycksvibratorerna tack vare sin helt enastående förmåga att få kvinnor att njuta oavsett förutsättningar. Med 100 procent orgasmgaranti.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Det här är en av våra mest sålda lufttrycksvibratorer. En produkt utöver det vanliga och som måste upplevas.

Womanizer Premium 2.0 ligger med sin ergonomiska design bekvämt i handeln, har flera innovativa funktioner och ger garanterad njutning av högsta klass!

Det unika med Womanizer är att munstycket omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser utan kontakt. Med en lätt sugande förtrollande effekt når den ner till nervtrådarna vilket ger en fjäderlätt och omvälvande känsla som gör det enkelt att nå klimax. 

Försedd med en unik autopilotfunktion som sporadiskt väljer mellan 12 olika intensitetslägen ger den en oförutsägbar upplevelse som får din sexuella energi att sprudla av välbehag.

Dessutom är den utrustad med en Smart Silence-teknologi, vilket gör att den aktiveras när du håller lufttrycksvibratorn mot dig och slutar när du släpper hudkontakten.    

Lufttrycksvibratorn är vattentät och tystgående och passar perfekt att ta med i duschen eller badet.

Samtliga versioner av Womanizers har korats som den bästa produkten ”BÄST I TEST” i ett flertal tidningar och en produkt som är svår att vara utan. 

Kommer med användarmanual, ett kompletterande munstycke i större storlek, en förvaringspåse samt en USB-kabel som enkelt kopplas till din adapter. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 12 olika intensitetslägen. Världsunik klitorisstimulans med Pleasure Wave teknologi. Uppladdningsbar via USB. 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilotfunktion..
Mått B: 5 cm. L: 15,5 cm
Material Slät silkeslen silikon, ABS-plast