• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Silver Delight

Ett elegant kit i begränsad upplaga med två av våra mest populära produkter: Lufttrycksvibratorn Womanizer och minivibratorn Tango.

 
2 198 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Detta eleganta paket innehåller en av våra mest populära produkter, lufttrycksvibratorn Womanizer Premium, tillsammans med den smidiga minivibratorn Tango i en högkvalitativ design i svart med detaljer i silver. Underbart härliga produkter för njutning tillsammans med din partner eller på solokvist.

Upplev Womanizers världsunika teknik med ett munstycke som omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser. En lätt sugande effekt som når ner på djupet av dina mest känsliga nerver.

Med Womanizers autopilotfunktion låter du produkten själv välja mellan 12 olika intensitetslägen för en oförutsägbar upplevelse som får din sexuella energi att sprudla av välbehag. Dessutom är den utrustad med en så kallad Smart Silence-teknologi som gör att den aktiveras när du håller munstycket mot din hud och slutar när du släpper hudkontakten.

Womanizer har även ett ergonomiskt handtag som gör den enkel att hålla i, tystgående och vattentät, vilket gör att den passar perfekt för en skön stund i duschen eller badet.

Tango är en av de kraftfullaste minivibratorerna på marknaden. Den har en sned topp och stimulerar klitoris med djupa vibrationer. Storleken och den smidiga formen gör att du diskret kan ta med dig den i handväskan när du ska bort eller alltid kan ha den tillgänglig i nattduksbordet.

Den styrs enkelt med ett knapptryck i botten och det finns 8 olika vibrationslägen att utforska och njuta av. 

Egenskaper Ett kit med Womanizer och en Tango i svart och silver. Womanizer: 12 olika intensitetslägen. Världsunik klitorisstimulans. Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilot. Tango: 8 vibrationslägen. Båda: Vattentäta, Uppladdningsbara via medföljande USB-kabel.
Mått Womanizers längd: 15,5 cm. Bredd: 5 cm.
Mått Tangos längd: 9 cm. Diameter: 2 cm.
Material Womanizer: Silkeslen silikon med detaljer i ABS-plast och metall.
Material Tango: ABS-plast. Båda är fria från BPA, ftalater och latex.