• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Yoni ägg - 3 pack Grön Jade

Träna upp din bäckenbotten och stärk muskulaturen. I tre olika storlekar som möjliggör träning för en starkare kontakt med underlivet och ökad sexuell energi i kroppen.

 
829 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Yoni-ägg påminner om knipkulor men är tillverkade av sten/kristaller med olika egenskaper, där varje enskilt ägg är unikt i både i färg och marmorering.

De finns i tre storlekar: Small, Medium och Large.

Detta kit innehåller 3 ägg, ett i varje storlek, och ett smart val om du inte vet vilken storlek du ska välja. Dessutom brukar det finnas behov av att variera storlek över tid då olika storlekar ger varierad upplevelse och träning. Ett mindre ägg kräver mer muskelkraft att hålla kvar det i slidan och att ha kontakt med än ett större.

Äggen används för bäckenbottenträning och för att stärka kontakten till sitt underliv. Träningen innebär en djupare kontakt med sig själv och ett ökat välmående både fysiskt och psykiskt, då spänningar, stress och trauman lagras i slidväggarna och som annars kan vara svåra att komma åt. Träning med Yoni-ägg sägs även öka den sexuella och sensuella energin.

Grunden för all träning med yoni-ägg är att få kontroll över underlivsmusklerna. Du kan även välja att meditera med ditt Yoni-ägg, vilket kan vara ett fantastiskt sätt att stärka kontakten och närvaron.

Du för ut Yoni-ägget genom att försiktigt dra lite i silikonsnöret som sitter i hålet genom toppen på ägget. Du kan även ta hjälp av din bäckenmuskulatur och pressa ut ägget försiktigt genom att krysta på huk. Ta hjälp av ett finger om det skulle behövas.

Till dina ägg medföljer en liten rengöringsborste för att lättare kunna göra rent i håligheten för snöret.

På Pistill finns Yoni-ägg i Rosenkvarts, Jade och Ametist, kända för sina helande egenskaper och där varje sten har sin unika kraft och energi. Så välj den sten som bäst motsvarar din sinnesstämning eller den känsla du vill förstärka. 

Jade är en grön kristall som anses bringa tur och god hälsa. Den stärker ditt lugn och din inre balans och hjälper dig att släppa på spänningar och negativa känslor. Jade som är kopplad till hjärtats chakra sägs även ge ökad kärlek och vänskap i livet. Den hjälper också till att se oss själva och vår potential mer tydligt.

Ametist är en transparent halvädelsten/kristall i färger från ljuslila till mörkaste purpur. Kristallen hjälper dig att mota bort stress och negativa känslor. Ametist sägs stimulera det övre chakrat som hjälper dig med spirituell tillväxt. 

Rosenkvarts kallas även för kärlekens sten då den står för lugnande, positiva energier och kärlek i alla former. Den sägs hjälpa oss att öppna upp våra hjärtan för villkorslös kärlek.

Obsidian är en kristall som bildats av stelnad lava. Den svarta kristallen symboliserar det feminina och har en lugnande och balanserande energi som stärker närvaron och förmågan att vila i sig själv. Obsidian sägs även ta bort blockeringar och rädslor. 

 

Egenskaper Ägg i sten för träning och ökad kontakt med sitt underliv.
Mått Längd: S/3cm – M/4cm – L/5cm. Diameter: S/2,5cm – M/3cm – L/3,5cm
Material Jade är grön till färgen och ger dig stöd att förverkliga dina möjligheter och uppnå ditt mål. Det är en skydds- och visdomssten som motverkar stress. Snöre i silikon.