• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Zumio

Njut av en otroligt skön och intensiv känsla med hjälp av unikt cirkulerande rörelser.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Klitorisvibratorn Zumio ger dig precis stimulering med hjälp av unikt cirkulerande rörelser som får dig att njuta av en otrolig skönt intensiv känsla och en omvälvande orgasmisk energi. 

Den ergonomiska designen lägger fokus på att stimulera dig på bästa tänkbara sätt. Designen har tagit fasta på det faktum att många kvinnor upplever stimulans av en fingerspets som otroligt effektiv. Det gör att Zumio har en smal rundad topp, liknande en antenn, som gör små cirkulerande rörelser och som överför pulseringar till ett precist område istället för generella vibrationer.

Använd toppen eller sidan av skaftet för att hitta den vinkel som passar dig bäst för stunden och du kan välja mellan åtta olika hastigheter för att hitta rätt intensitetsnivå. Pröva även att stimulera andra områden än klitoris. Det finns mycket att utforska. Dessutom gör det vibrationsfria handtaget vibratorn extra behaglig att hålla i. 

Zumios smala och smidiga design gör att du även kan använda den tillsammans med din partner. 

 

 

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 8 olika rotationslägen. Uppladdningsbar via medföljande induktionsladdningsstation och USB-kabel. Vattentät. Reselås. Praktisk förvaringspåse medföljer. Färg: Lila.
Mått Längd: 17,8 cm. Toppens diameter: 0,4 cm.
Material Medicinsk silikon. ABS-plast. Ftalatfri.