• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Chorus Turkos

Den ultimata och världens mest intuitiva parvibrator med en justerbar passform, beröringskänslig kontroll och trådlöst styrda vibrationer. 

 
2 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En flexibel vibrator med både touchkontroll och personliga inställningar, vilket gör den till den mest avancerade och intuitiva parvibratorn på marknaden. 

Chorus är en underbar produkt som du kan använda tillsammans med din partner vid omslutande samlag eller för dig som kvinna, själv på egen hand. Den kroppsnära och justerbara passformen är gjord för att ge en enastående stimulans mot både g-punkten och klitoris.

Den är ergonomiskt utformad och har en ställbar kropp med två justerbara leder som gör att du kan vinkla den själv för bästa passform. Fördelen är att du då får en mer preciserad stimulans samtidigt som den stannar på plats, utan att du behöver hålla kvar den med händerna. Den smalare delen förs in i slidan, så att vibrationer och den räfflade ytan kan massera g-punkten samtidigt som din partner kan tränga in och därmed ta del av den extra stimulansen. Den utvändiga delen lägger sig på plats mot klitorisområdet, och även här bjuds det på massor av rumlande djupa vibrationer.

Utforska de sköna vibrationerna med fjärrkontrollen. Med hjälp av knapparna kan du välja mellan 10 vibrationsnivåer eller då testa den smarta och unika Squeese Control-funktionen som ger dig och din partner den exakta vibration som ni önskar vid exakt rätt tillfälle. Den reagerar nämligen på beröring så ju hårdare du klämmer om desto kraftigare blir vibrationerna. Kläm åt och lek er fram till rätt nivå.  

Testa även appen We-Connect som enkelt laddas ner gratis till din smartphone. Här kan ni experimentera med de unika funktionerna som enkelt aktiveras i appen så som skräddarsydda vibrationsmönster, kontakt via röst, chat eller video och andra funktioner som möjliggör olika långdistanslekar.

Chorus levereras i en smakfullt designad förpackning. Utöver själva parvibratorn medföljer den beröringskänsliga Scweeze-kontrollen, en laddningsstation och en USB-kabel, användarguiden och en provpåse med 2 ml vattenbaserat glidmedel. 

Egenskaper Mobilstyrd. Lätt Räfflad ytstruktur. Vattentät. Stor flexibiltet. uppladdningsbar via USB.
Mått Chorus: 78x33x43,5 mm. Penetrerande längd: 7 cm
Mått Fjärrkontroll: 37x96 mm. Laddningsfodral: 91x57x104 mm
Material Silkeslent och högkvalitativt kroppssäkert silikon - fri från BPA, ftalater och latex. 
Vikt Chorus: 69 g