• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg

Vi finns här för dig

 

Vår ambition är att alltid ge dig som kund den bästa vägledningen i val av produkt för att du ska må bra och känna dig nöjd med ditt köp .

Vid frågor eller funderingar kan du kontakta oss via mejl och telefon, eller - om du befinner dig i Stockholm välkommen att titta förbi butiken på Drottninggatan 100 och prata med oss personligen. För att du som kund ska känna dig extra trygg har vi alltid tystnadsplikt.

Våra företagsuppgifter: Pistill Sverige AB, org.nr: 556627-3180. Adress: Drottninggatan 100, 111 60 Stockholm.

 

Exempelbild

butiken Pistill

Välkommen att kontakta oss i butiken för personlig guidning i ditt produktval eller för att rådfråga oss . Vi finns på Drottninggatan 100 i Stockholm. 

Tel. 08-411 66 66


Kontakta oss i butiken

  

Exempelbild

pistill.se 

Välkommen att kontakta oss om du har frågor rörande  ditt produktval och din order. Vi svarar dig inom 36 timmar.  

 

   

Kontakta oss på orderavdelningen

 

Exempelbild

huvudkontoret

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att samarbeta med oss eller i frågor rörande PR, marknad, inköp eller om du har något annat du vill framföra till oss.  

 

Kontakta oss på huvudkontoret

Kvalitetsprodukter

 

Alla våra produkter är noga utvalda i samarbete med vår speciella testpanel och referensgrupp och våra specialister på varje produktområde. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg med vårt utbud och ditt köp.

Vårt produktutbud är 100 % ftalatfri. När vi köper in produkter är vi noggranna med att både kvalitet, design, material och funktionalitet möter våra krav och våra kunders behov. Vi väljer därför noggrant vårt produktsortiment via ledande tillverkare över hela världen, alla produkter granskas och våra leverantörer ska kunna verifiera sina produkter så att du som kund ska kunna vara säker på att de produkter vi erbjuder är av bästa möjliga kvalitet och inte på något sätt kan påverka din hälsa negativt. Vår ambition är att vara ledande inom området sexuell hälsa.

Låt din sexuella hälsa blomma!

 

Samarbetspartners

Sedan starten 2005 har Pistill byggt upp ett stort nätverk av samarbetspartners inom området hälsa. I vårt nätverk ingår allt ifrån läkare, barnmorskor, urologer, coacher, naprapater, massörer, patientföreningar, intresseorganisationer inom hälsa och en rad erfarna och välkända terapeuter inom områden som sex- och samlevnad, utbrändhet, depression och familjerådgivning. Tillsammans vill vi driva utvecklingen framåt. 

Kontakta oss på info@pistill.se för att ta del av vårt nätverk. Vi guidar dig gärna vidare till rätt person. 

Vi tror på att göra saker tillsammans. Därför samarbetar vi med ett antal noga utvalda företag och organisationer som - precis som vi - vill värna om människors välbefinnande. Vill du hjälpa oss i vår mission att verka för människors sexuella hälsa och inspirera till att stärka den kroppsliga självkänslan, har frågor angående sponsring eller vill ingå ett sponsorsamarbete med oss, är du välkommen att kontakta oss här. 

Ge oss en bakgrund och beskriv vad det är för typ av samarbete eller sponsring du har tänkt dig, vad du förväntar dig från Pistill och vad du anser vara fördelarna med samarbetet eller sponsringen. Alla förfrågningar besvaras, och vi gör en individuell bedömning i varje enskilt fall för att se om vi har möjlighet att ingå ett konstruktivt och givande samarbete.

Låt oss tillsammans stärka människors sexuella hälsa!