• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg

En kväll om Yoni-äggens magiska kraft

Torsdagen 4 maj, kl.17.30 - 19.00      
Anmäl dig här: info@pistill.se (senast 18 april)

Föreläsningen är kostnadsfri. Välkommen!

Yoni-äggens magiska kraft

Varmt välkommen att lyssna på inspirerande Anna Fogelmarck Wikfalk som föreläser om ”Yoni-äggens magiska kraft”. Anna är coach inom sexuell hälsa, njutnings- och yoni-expert.  

Under föreläsningen får du:
·       veta mer om traditionen bakom yoni-ägg
·       lära dig vad du kan använda yoni-ägg till och vilka positiva effekter ägget ger
·       tips och råd kring hur du kommer i gång med träningen

Du behöver inte ha ett yoni-ägg för att komma på föreläsningen.

Yoni ägg, eller Jade ägg som de också kallas, har sina rötter i den Taoistiska traditionen. Dessa underbara ägg är gjorda av sten och kan vara hjälpsamma för så mycket. Bland annat kan träningen hjälpa dig att stärka muskulaturen i bäckenbotten och musklerna inne i din yoni, utöka kontakten med din yoni, samt öppna upp till mer sexuell njutning.

Under kvällen har du möjlighet att inhandla yoni-ägg om lusten faller in.

 

Yoni är sanskrit och betyder helig portal eller plats, ett ord för kvinnans vulva och vagina samt sexuella centra. Att komma i kontakt med sin yoni - något man kan göra med hjälp av yoni-ägg - innebär att man kommer i djupare kontakt med sig själv, detta i syfte att kunna skapa mer intensiva upplevelser och se klarare på saker och ting.

För när vi bejakar vår sexuella energi stärker vi vår livskraft, inre glöd och förmåga att känna oss strålande och levande.

 

  

 


Anna Fogelmarck Wikfalk har en gedigen utbildning i Jade ägg via Institute of Tantric Sexuality. Hon har även lång erfarenhet som instruktör i mindfulness och självmedkänsla, yogalärare och författare. Hon är också en av grundarna bakom Sveriges mest nedladdade mindfulness-app och otroligt hyllad som inspirationsföreläsare.

Tips på produkter!