• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg

Drottninggatan 100 i Stockholm

Välkommen till en värld av sensualitet och sinnlighet!

Produktfloran 

"Vi vill omfamna våra sex sinnen med vår produktflora där känseln är det viktigaste. Genom att ta bort ett sinne, t.ex. synen, kan man förstärka ett annat."

Våra öppettider

Måndag - Fredag: kl. 10.30 - 19.00

Lördag: kl. 10.30 - 18.30

Söndag: kl. 12.00 - 16.00

Hos oss hittar du en handplockad bukett av kvalitetsprodukter som lockar lusten till liv och som leder till ökad njutning och ett inre välbefinnande. Produktfloran är noga utvalt och omfamnar våra sex sinnen: Syn, hörsel, känsel, lukt, smak och givetvis vår intuition. Dessutom erbjuder vi personlig rådgivning och vägledning.

Samtliga produkter hos Pistill är kvalitetssäkrade, vilket innebär att de inte innehåller några plastämnen eller andra kemikalier som kan verka hormonstörande på din kropp.

Vi som jobbar på Pistill har tystnadsplikt och en gedigen kunskap om våra produkter och sexuell hälsa. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp. Du når oss på butiken@pistill.se eller på telefon 08-411 66 66. Du kan även boka tid för rådgivning i butiken om du bor i eller besöker Stockholm.  

 

Hitta till butiken Pistill

Pistill
Drottninggatan 100
111 60 Stockholm

Vi bryr oss om varandra 
Våra kunders och personalens välbefinnande är av högsta prioritet för oss, och vi tar de säkerhetsåtgärder och riktlinjer som rekommenderas av våra lokala myndigheter på stort allvar. 

Vi ser till att hålla  kärleksfullt avstånd (minst 1,5 m) till varandra. Riktlinjer för hälsa och säkerhet är väl synliga i butiken. Vi erbjuder handsprit till dig som kund och uppmuntrar kortbetalning. Vår personal tvättar händerna regelbundet i minst 20 sek, desinficerar sig vid hantering av produkter och kontanter samt hjälper dig gärna från ett säkert avstånd.  

Besök oss gärna på vardagarna mellan kl. 10.30-12.00 och kl. 14-16.30 samt på söndagar kl. 12.00-16.00 då det är lite lugnare i butiken. Stanna hemma vid minsta symptom.
Med omtanke om varandra, teamet på Pistill