• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg

En värld av sensualitet och sinnlighet

Din inspirationskälla till ökad livskvalitet och inre välbefinnande 

I en sinnlig miljö och med djup kunskap vill vi främja en bättre livskvalitet för fler. Pistill erbjuder rådgivning och noga utvalda kvalitetsprodukter som stärker den sexuella hälsan och som leder till ett inre välbefinnande.

Vi är experter inom sexuell hälsa och utgår alltid från kundens behov och bästa. Se din kropp som det vackraste och överös den med massor av kärlek. Hos oss handlar det om att låta dina sinnen dansa i harmoni för oförglömlig njutning. Små ögonblick blir stora minnen när du öppnar upp för dofternas lockande spel, smakernas förföriska njutning, ljudens sensuella symfoni, beröringens passion och synens förtrollande skönhet.

Välkommen till en värld av sensualitet och sinnlighet där intimitet blir en resa genom dina fem sinnen!

Vår vision, mission och filosofi

Vår vision är att göra skillnad i människors liv, bidra till en ökad sensualitet och främja en bättre livskvalitet för fler. 

Vår mission är att verka för människors sexuella hälsa och inspirera till att stärka den kroppsliga självkänslan. 

Vår filosofi är att vara en inspirationskälla och vi utgår alltid från kundens behov och bästa.

Våra kärnvärden ligger till grund för allt vi gör

Omtanke

Engagemang

Samarbete

Kvalitet och Ansvar

Vårt miljöansvar

Vår ambition är att vårt miljöarbete ska ingå i vår vardag och vi ser till att följa rådande miljölagar och regler. Det gör att vi kontinuerligt arbetar med att hela tiden förbättra vårt miljöarbete genom att hushålla med råvaror och resurser.

Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder ekologiska och klimatsmarta alternativ på intimvårdande produkter och intimprodukter.

Våra emballage är anslutna till förpacknings- och tidningsinsamlingen, FTI (före detta REPA-registret) och tar vårt ansvar för återvinningen av det förpackningsmaterial vi producerar inom papper, plast och metall för att minimera miljöpåverkan. Dessutom källsorterar vi allt på företaget från kontoret till butiken och logistiken.

 

Vår historia

Butikskonceptet Pistill grundades av Tina Hagelin som 2005 valde att efter 20 framgångsrika år lämna IT-branschen för att istället ägna sig åt att hjälpa människor att stärka sin sexuella hälsa. Hon ville skapa en sinnlig oas som främjade bättre livskvalitet, inre välbefinnande och ökad sensualitet för människor oavsett ålder. 

Idag består butikskonceptet av både en nätbutik och butiken på Drottninggatan i centrala Stockholm, som utöver kvalitetsprodukter som leder till ökad lust och njutning även erbjuder rådgivning.

Ordet Pistill kommer från blommans kvinnliga könsorgan (honorganet) och ståndaren är det manliga.

Den sexuella energin är människans livsenergi och viktig att ta vara på för att få en god livskvalitet. Sedan starten har Pistill hjälpt tusentals kvinnor och män i olika åldrar och vi samarbetar både med vården, äldreomsorgen och patientföreningar för att förbättra människors sexliv. Ibland förmedlar vården kontakt till Pistill och andra gånger är det tvärtom. 

Lust och sexualitet är en viktig del av att vara människa, och är något som kan förändras och se olika ut genom livet. Så ibland kan man behöva olika hjälpmedel för att hitta nya vägar till njutning och ett välmående. Om en människas sexuella energi ska må bra och blomma, behövs det ibland lite extra näring. Det är då man kommer till Pistill.

Låt din sexuella hälsa blomma!


Pistill och Tina Hagelin har under åren fått flera utmärkelser. I oktober 2019 nominerades Tina Hagelin till Årets brösthjälte av  M Magasin för sina betydande insatser för cancerdrabbade sedan starten 2005.

2021 blev Pistill korad till Årets Butik vid Retail Awards - något vi är otroligt stolta och glada över.