• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg

En värld av sensualitet och sinnlighet

Din inspirationskälla till ökad livskvalitet och inre välbefinnande 

I en sinnlig miljö och med djup kunskap vill vi främja en bättre livskvalitet för fler. Pistill erbjuder rådgivning och noga utvalda kvalitetsprodukter som stärker den sexuella hälsan och som leder till ett inre välbefinnande.

Vi är experter inom sexuell hälsa och utgår alltid från kundens behov och bästa. Se din kropp som det vackraste och överös den med massor av kärlek.

Välkommen till en värld av sensualitet och sinnlighet!

Vår vision, mission och filosofi

Vår vision är att göra skillnad i människors liv, bidra till en ökad sensualitet och främja en bättre livskvalitet för fler. 

Vår mission är att verka för människors sexuella hälsa och inspirera till att stärka den kroppsliga självkänslan. 

Vår filosofi är att vara en inspirationskälla och vi utgår alltid från kundens behov och bästa.

Våra kärnvärden ligger till grund för allt vi gör

Omtanke

Engagemang

Kvalitet

Ansvar

Vår historia

Butikskonceptet Pistill grundades av Tina Hagelin som 2005 valde att efter 20 framgångsrika år lämna IT-branschen för att istället ägna sig åt att hjälpa människor att stärka sin sexuella hälsa. Hon ville skapa en sinnlig oas som främjade bättre livskvalitet, inre välbefinnande och ökad sensualitet för människor oavsett ålder. 

Idag består butikskonceptet av både en nätbutik och butiken på Drottninggatan i centrala Stockholm, som utöver kvalitetsprodukter som leder till ökad lust och njutning även erbjuder rådgivning.

Ordet Pistill kommer från blommans kvinnliga könsorgan (honorganet) och ståndaren är det manliga.

Den sexuella energin är människans livsenergi och viktig att ta vara på för att få en god livskvalitet. Sedan starten har Pistill hjälpt tusentals kvinnor och män i olika åldrar och vi samarbetar både med vården, äldreomsorgen och patientföreningar för att förbättra människors sexliv. Ibland förmedlar vården kontakt till Pistill och andra gånger är det tvärtom. 

Lust och sexualitet är en viktig del av att vara människa, och är något som kan förändras och se olika ut genom livet. Så ibland kan man behöva olika hjälpmedel för att hitta nya vägar till njutning och ett välmående. Om en människas sexuella energi ska må bra och blomma, behövs det ibland lite extra näring. Det är då man kommer till Pistill.

Låt din sexuella hälsa blomma!


Pistill och Tina Hagelin har under åren fått flera utmärkelser. I oktober 2019 nominerades Tina Hagelin till Årets brösthjälte av  M Magasin för sina betydande insatser för cancerdrabbade, vilket vi är oerhört stolta över.