• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg

Lär känna din kropp

 

Gå på egen upptäcktsfärd

Din fantastiska kropp är skapt för att njuta. Huden är känslig, våra sinnen likaså och för att vi ska kunna ta del av allt underbart vår kropp har att erbjuda behöver vi först lära känna den.

Nog har det hänt att vi bannat vår kropp för vad den ställt till med eller för att den inte velat samarbeta. Men faktum är ju att vår kropp ska bära oss genom hela livet. Så det bästa är att bli sams med den och tycka om den så som den är. Hitta just sitt sätt att vilja ha beröring, på vilket sätt och var.

Tänk om det är så att du under åren som gått missat något riktigt härligt och underbart. Ibland får man nya positiva upplevelser av njutning tillsammans med en partner. Kanske upptäcker man en ny erogen zon tillsammans. Ibland har man haft lite extra tid för sig själv och nyfiket undersökt var kroppen helst vill bli berörd och hur. Eftersom vi alla är unika och har olika önskningar och förutsättningar, är det så mycket enklare att få ut mer njutning om man känner sin egen kropp, och har du en partner är det då även lättare att berätta vad du tycker om för beröring och vad du vill ha mer eller mindre av.

Avsätt tid för dig själv och gå på upptäcktsfärd genom kroppen. Kanske en spakväll hemma helt ostörd och med lugn musik och levande ljus. Varför inte också ta med dig någon eller några härliga produkter från vårt produktsortiment som är handplockat för att just du ska hitta något som kan hjälpa dig till oväntade höjder av välbefinnande.

Om du känner dig vilsen, tveka inte att fråga våra välutbildade rådgivare. De finns här för dig, och ingen fråga är konstig eller fel att ställa. 

 

Tips på produkter