• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Ukidama Hoshi

Förmodligen den vackraste vibratorn på marknaden! Med Ukidama Hoshi från Iroha by Tenga skapar du en stämningsfull atmosfär. Unik i sitt slag som flytande lampa och funktionell vibrator i ett.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design. Ukidama Hoshi ger dig både underbart djupa vibrationer i fyra olika lägen och är samtidigt en vacker dekoration i hemmet. 

Vibratorn är formad som en rund sten med en lätt tyngd i botten, så att den kan flyta i vatten. Ett vackert stjärnmönster är etsat i vibratorsdelen, vilket förstärker den lyxiga känslan.

Låt din Ukidama Hoshi följa med i badkaret. Släck ner i badrummet och låt din nya kompis lysa upp och skapa fin stämning medan du tar ett härligt bad.

Tre olika ljusstyrkor ger både atmosfär och en lätt pulsering kittlar sinnena. På samma vis finns fyra vibrationslägen att utforska. 

Det japanska ordet "ukidama" betyder flytande glaskula, vilka traditionellt användes av fiskare i Japan för att hålla reda på näten ute till havs. Numera är dessa kulor eftertraktade fynd för strandletare. ‘Hoshi’ betyder stjärna, och återkommer i mönstret på vibratorn.

Japanska Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har vunnit flertalet priser i produktdesign. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 3 styrkor och ett vibrationsmönster. Ljuset går också att ändra i 4 olika lägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät upp till en halv meter.
Mått Höjd: 6,9 cm. Diameter cirka 5,7 cm
Material Tillverkad i en blandning av silikon, polyuretan och ABS-plast, med en asymmetrisk ring i silikon som stöd.