• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Erica Rosa

Utforska en ny dimension av intimitet med den innovativa trosvibratorn Erica skapad för att ge dig en upplevelse av njutning och närhet som du aldrig tidigare upplevt.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Med trosvibratorn Erica tar du din lustkänsla till en helt ny nivå. Upplev en förtrollande värld av njutning, närhet och intimitet som kommer att öppna dörrar till nya sätt att uppleva och utforska din sensualitet.

Eleganta Erica är inte bara vacker att se på, den är också noggrant designad för att ge dig som kvinna maximal njutning. Du bär Erica i trosan och med sin ergonomiska form och silkeslena yta smälter den smidigt in och anpassar sig efter din kropp och möjliggör samtidigt stimulans av vulvan, G-punkten, klitoris och blygdläpparna, vilket ger dig en överväldigande upplevelse.

Erica erbjuder en mångsidig och kraftfull stimulans med elva olika vibrationslägen för att ge dig en skräddarsydd och intensiv stimulering. Utforska de olika vibrationsmönstren och intensitetsnivåerna för att hitta det som passar just dina önskemål och sinnesstämningar. Dessutom är den vattentät, vilket innebär att du kan njuta av intensiva stunder även i duschen eller badet.

Trosvibratorn Erica är utrustad med två kraftfulla motorer som ger dig oändliga möjligheter till njutning. Du styr dem enkelt direkt via vibratorn eller så kan du välja att använda mobilappen för att utforska nya variationer på vibration. Appen erbjuder dig också en interaktiv videofunktion och en spännande webbkamera-funktion för att ta ditt nöje till en helt ny nivå av interaktivitet. Använd den medföljande fjärrkontrollen för att ändra lägen och intensitet helt utan avbrott, allt för en sömlös och spännande upplevelse. Har du en partner så kan ni tillsammans pröva att utforska nya nivåer av intimitet och spänning genom att inkludera Erica era gemensamma äventyr.

Erica är tillverkad av kroppsäker silikon som är skonsamt mot din hud och enkel att rengöra. Dess diskreta design gör trosvibratorn lätt att förvara och ta med på resor så du kan njuta av intima stunder var du än är. Beställ din egen idag och låt den ta dig till oanade höjder av njutning och intimitet. Upplev interaktivt vibrerande nöje på en helt ny nivå!

 


 
 
 

Garanti 1 år.
Egenskaper Trosvibrator med 11 olika vibrationslägen. Uppladdningsbar via USB-kabel (Adapter köpes separat). Appstyrd. Vattentät.
Mått
Material Kroppssäker hudvänlig silikon. Detaljer i ABS-plast.
Vikt 102 g