• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

För dig den enda

Äntligen har den femte och sista delen kommit i Crossfire-serien. Äntligen ska du som läsare få veta om Gideon och Eva klarar av att leva tillsammans.

 
89 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Kärleksromanen "För dig den enda" är den efterlängtade sista delen i Crossfire-serien som har fängslat läsare världen över. 

"Gideon Cross. Att förälska mig i honom var det lättaste jag någonsin gjort. Det hände omedelbart. Fullkomligt och oåterkalleligt. När vi gifte oss gick alla mina drömmar i uppfyllelse. Att vara gift med honom är mitt livs kamp. Kärleken förändras. Vår kärlek är både ett skydd mot stormen och en storm i sig. Två trasiga själar sammanflätade till en.

Vi har blottat oss fullständigt för varandra. Alla hemligheter har kommit fram. Gideon är min spegel som reflekterar alla mina brister och ser skönheten i mig som jag själv har svårt att acceptera. Han har gett mig allt. Nu måste jag bevisa att jag kan vara hans klippa. Och att vi tillsammans kan stå emot dem som gör allt för att vi ska glida isär.

Att hänge sig åt vår kärlek var bara början. Kämpa för den kommer antingen göra oss starkare än någonsin eller förstöra allt för evigt."

Egenskaper Del 5 i bokserie Crossfire. Författare; Sylvia Day. Utgiven 2016-09-15. Pocketförlaget
Mått Pocket.
Vikt g