• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Get Wild Lila

Härlig fjärrstyrd äggvibrator för spännande och eggande lekar tillsammans med din partner. Eller varför inte utforska dig själv på solokvist?

 
369 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Get Wild är ett lustfyllt vibrerande ägg som leder till sköna stunder och njutning. Det här pirrande ägget är perfekt för dig som söker spänning och njutning samtidigt, antingen på hemmaplan eller någon annanstans. Med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen kan du skapa en härlig upplevelse. Klicka dig fram mellan fem olika stimulerande vibrationslägen. Eller så låter du din partner ta över fjärrkontrollen och ni njuter tillsammans.

Ägget är vattentät vilket gör att du/ni kan använda det både i duschen och i badet. Själva ägget är vattentätt men tänk på att skruva åt batterilocket ordentligt och att fjärrkontrollen alltid hålls torr. 

Finns i tre färger: Cerise, Lila och Svart. 

Vill du förstärka njutningen, rekommenderar vi att du adderar ett par droppar av orgasmoljan ON Ultra tillsammans med något silkeslent glidmedel. 

 

Egenskaper 5 vibrationslägen. Trådlös fjärrkontroll. Tystgående. Vattentät, men inte fjärrkontrollen så undvik vattenkontakt med den. Batteridriven, 4 x AAA (LR3) som köps separat.
Mått Längd: 7,6 cm. Diameter på ägget: 2,5 cm.
Material Kroppsäker ABS plast och ftalat fri.