• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ora llI Lila

Klitorisvibrator

 
1 899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ora III är den tredje uppdaterade utgåvan av Ora från Lelo - en prisbelönt oralsexsimulator som imponerat stort sedan den först lanserades på marknaden 2014 och som sedan dess vunnit flertalet priser för sin funktionalitet.

Det är den unika kombinationen av 12 sköna vibrationsmönster och en sammetslen roterande tungsimulator som får dig till nya höjder. Tillsammans med den ergonomiska designen som ger ett bra grepp och de blanka metalliska sidorna som skapar en extra lyxig känsla blir detta en måste-ha-produkt.

Revolutionerande i sin teknik med en tungstimulator som är större än sin populära föregångare, fastare och mer flexibel, så att du ska hitta den perfekta vinkeln. Och med sina mer precisa rörelser ger den dessutom en mer verklighetstrogen oralstimulans fast med fyra gånger så snabba rörelser.

Utöver detta kombinerar Ora III till skillnad från sin föregångare sensorer och intelligenta algoritmer för att identifiera och anpassa sig efter ditt användningsbehov.

Ora III är också utrustad med en så kallad Cruise kontroll som reglerar kraften efter hur hårt du pressar den mot kroppen.

Så förbered dig på en himmelsk, djup och ultimat njutning som du sent kommer att glömma.

Ora finns i tre färger: Klarblå, Turkos och lila. 


Förutom USB-kabel för laddning medföljer även ett varuprov på glidmedel och en förvaringspåse av satin.


Garanti 1 år.
Egenskaper 12 kraftfulla vibrationslägen. Roterande nod för total njutning. Vattentät. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer.
Mått 8,35 cm x 8,8 cm x 4,35 cm.
Material Silkeslent högkvalitativt silikon med detaljer i ABS-plast.